Kedves Látogatónk!

Amennyiben ezt olvasod, az azt jelenti, hogy van egy Mindset rendezvényre szóló ajándékkártyád vagy előadásbérleted. Ezt ezen az oldalon tudod aktiválni azáltal, hogy megadod a rendelési azonosítód, valamint elérhetőségedet, amik segítségével jelentkezni tudsz majd a rendezvényekre.
Javasoljuk, hogy az aktivációt minél hamarabb végezd el, mert minden hónap első hetében küldjük ki e-mailben a következő hónap műsorát, és ezután egy hét áll rendelkezésedre, hogy jelentkezz a kiválasztott rendezvényre. Amennyiben havi levelünk kiküldése után aktiválod bérleted, már csak a következő havi műsort fogod megkapni.

Hogy működik a rendezvényekre történő jelentkezés?
Minden hónap első hetében kiküldjük a következő havi rendezvényműsort az itt megadott e-mail címedre. A levél kiküldésétől számítva 1 heted van visszajelezni, melyik rendezvénye(ke)n kívánsz részt venni az adott hónapban. A 6 és 12 alkalmas bérletek 2019. során bármikor felhasználhatók, egy hónapban akár több rendezvényre is. A jelentkezés után nincs más dolgod, mint eljönni az előadásra, a bejáratnál jelezni, hogy bérlettel rendelkező résztvevő vagy és élvezni az előadást!
Kérjük, vedd figyelembe, hogy az előadásokra csak az e-mailben kiküldött jelentkezési űrlapon keresztül tudsz jelentkezni, és legfeljebb az előadás előtt 1 héttel jelezned kell, ha mégsem tudsz eljönni, különben az az alkalom is beleszámít a bérlet érvényességébe.
* kötelező mező

Kérjük, válaszd ki, miről küldhetünk neked levelet! Figyelem! A rendezvényekről szóló leveleken keresztül tudod bérletedet felhasználni, így ezekre mindenképpen iratkozz fel!

Email Marketing Powered by Mailchimp